6- مراقبت از فرزندان
زن ها دارای دستگاه حاشیه ای( کناری) عمیق و بزرگ تری نسبت به مردها هستند که سبب می شود بیشتر با احساساتشان تماس داشته باشند و قادر باشند آن ها را بهتر به زبان آورند و رشته ی پیوند با دیگران را محکم تر سازند.به خاطر همین توانایی ارتباطی است که آن ها بیشتر از مردها می توانند از بچه ها مراقبت کنند.
7- اندازه مغز
قاعدتاَ مغز مردان 11- 12 درصد بزرگ تر از مغز زنان است. این گوناگونی مغز مطلقا ارتباطی به هوش ندارد، بلکه تنها بیانگر تفاوت جسمی بین زنان و مردان است. مردها به سلول های عصبی بیشتری نیاز دارند تا توده ی عضلانی بزرگ تر و اندازه ی بدنی حجیم تر را مهار کنند و از همین روست که معمولا دارای مغز بزرگ تری هستند.
8- درد
دیدگاه های زنان و مردان در مورد درد با هم فرق می کند. پژوهش های به عمل آمده حکایت از آن دارد که هنگام درد ، نیاز زن ها به مورفین بیشتر از مردهاست.از طرفی زنان بیشتر از مردان درد را به زبان می آورند.ان قسمت از مغز که در طی درد فعال می شود، بادامک نامیده می شود و پژوهندگان دریافته اند که بادامک راست در مردان و بادامک چپ در زنان فعال است.بادامک راست با آن بخش هایی از مغز که اعمال خارجی را مهار می کند، مرتبط تر است در حالی که بادامک راست با کنش های داخلی ارتباط فزون تری دارد. شاید بر اثر همین تفاوت است که زن ها درد را شدید تر از مردها احساس می کنند.
9- توانایی فضایی
معمولا قدرت های فضایی مردها چشمگیر تر است و آن ها قادرند شکل را از نظر ذهنی مجسم مجسم کنند.متخصصان کشف کرده اند که مغز زنان دارای ناحیه ی آهیانه ای ضخیم تری است که مانع از چرخش ذهنی اشیا در جهت توان فضایی می شود.
10- آسیب پذیری در برابر نابسامانی ها
از آن جایی که زنان و مردان دو نیمکره مغز را به شکل متفاوتی به کار می برند، بعضی از اختلالات وجود دارند که مردان و زنان به شیوه های گوناگونی در معرض ان ها قرار می گیرند. مردها بیشتر دچار مشکلات زبانی اند.اگر زنان چنین وضعیتی داشته باشند، به احتمال زیاد به جبران آن می پردازند و از سویی دیگر بیشتر مستعد اختلالات خلقی نظیر افسردگی و اضطراب اند. هم چنین ابتلای مردها به اختلال کم توجهی و بیش فعالی بیش از جنس مخالف است.
وبت عالیه پسر دمت گرم
چوتوری